Ügyfélközpont


Személyes adatok feldolgozása

Az AKD vállalat az árajánlat - kérést vagy a vásárlást webáruházában feltételezheti az érintett személy (a továbbiakban: Vásárló) valamennyi személyes adatának feldolgozásával. Az AKD a Vásárló személyes adatait a szerződés és az abból eredő jogok megkötése és teljesítése céljából dolgozza fel. Az űrlapokban szereplő adatok kitöltésével vagy személyes adatainak más formában (pl. e-mailben) történő megadásával a Vásárló vállalja, hogy az AKD azokat feldolgozza és felhasználja a megrendelt áru elküldéséhez és az ügyféllel való kommunikációhoz. Különösen a következő adatok kerülnek feldolgozásra: név és vezetéknév, cím, adószám, közösségi adószám, e-mail, telefonszám. Az AKD minden személyes adatot a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezel. Személyes adatokat csak akkor szolgáltat más üzemeltetőknek, ha az AKD megszerzi a Vásárló beleegyezését az ilyen szolgáltatáshoz.

A Vásárló tudomásul veszi, hogy az általa megadott e-mail címet a termék vagy szolgáltatás vásárlásával kapcsolatban az AKD az érvényes jogszabályoknak megfelelően kereskedelmi kommunikáció küldésére használhatja, hasonló termék vagy szolgáltatás ajánlatával. Abban az esetben, ha a Vásárló nem kívánja tovább kapni ezeket a kereskedelmi információkat, kifejezheti egyet nem értését a kereskedelmi üzenetek küldésével, írásban, egy e-mail elküldésével az AKD e-mail címére.

A Vásárló egyetért azzal, hogy az áru átvételnél az AKD vagy az általa képviselt személy, pl. a fuvarozó, ellenőrizheti és rögzítheti az átvevő személy adatait. Az adatok kezelése az érvényes és hatályos jogszabályoknak megfelelően történik. A Vásárló a róla tárolt személyes adatokkal kapcsolatban az AKD-től kérhet részletesebb információkat.