Vozík WNT 33Qv

Rozmery:1050 x 730 x 440 (mm)

Vozík na úschovu, nabíjanie a dezinfekciu elektroniky.   Detailný popis

Zavolajte nám

+421 911 600 625

Naša zákaznícka linka je vám k dispozícii
v pracovných dňoch od 8:00 do 17:00

Vozík WNT 33Qv

Vozík na úschovu, nabíjanie a dezinfekciu elektroniky.

Vozík na úschovu, nabíjanie, dezinfekciu a prepravu elektronických zariadení. Kapacita: 1 počítač a 32 tabletov - smartfónov. Oproti našim štandardným produktom je vybavený zdrojom UV-C žiarenia (vymeniteľný Osram Puritec HNS 8W), ktorý slúži na zničenie všetkým choroboplodných zárodkov bez použitia chemikálií. Výhodou používania tohto produktu je šetrná dezinfekcia všetkých uskladnených zariadení, pretože na obrazovkách a dotykových plochách sa sústreďuje najviac vírusov a baktérií spomedzi všetkých vecí, s ktorými prichádzame denne do kontaktu.

Výhody dezinfekcie prostredníctvom UV-C žiarenia:
- efektivita a ekologickosť, žiadne chemikálie;
- dlhá životnosť bez nutnosti zásahu.


Napájanie vozíka je z elektrickej siete. Pre menšie zaťaženie siete sú dodávané so zabudovaným sekvencerom, ktorý prepína nabíjanie medzi jednotlivými zariadeniami. Ako ochrana pred poškodením je vozík ošetrený poistkou proti prepätiu a tiež hlavným vypínačom. Pre pohodlné pripojenie do siete je dodávaný s 3 metrovým káblom. Manipulácia s vozíkmi je jednoduchá vďaka pohyblivým - pogumovaným kolieskam (2 kolieska brzdené) a madlu. Dvere sú otočné, vybavené cylindrickou zámkou s dvojbodovým uzamykaním a tiež zabudovaným UV žiaričom. Po otvorení dverí sa žiarič automaticky vypne. Dômyselne umiestnené otvory na stenách vozíka zabezpečujú cirkuláciu vzduchu a chránia pred prehriatím zariadení.

Vozík je vybavený špeciálnym držiakom, do ktorého sa vkladajú zariadenia. Celková kapacita je zabezpečená pre 32 tabletov až do veľkosti 13 palcov, teda 24 x 310 x 295 mm. Všetky oddelenia sú očíslované a vybavené signalizačnou LED diódou. Vozík obsahuje aj oddelenie pre prenosný počítač s konektorom. Vo vozíku sú inštalované zásuvky: 2 x 230 V AC, 24 x USB-A AiPower DC 5V 9.6A (Max), 12 x USB-A Qualcomm Quick Charge ports. Maximálny výkon je 1380 W.

Výška
1050 mm

Šírka
730 mm

Hĺbka
440 mm

Farby

Vozík WNT 33Qv

Máte otázku?

Kontaktujte nás ohľadne produktu.


 

* Všetky položky formulára sú povinné

Ďakujeme za záujem.

Na Vašu otázku alebo komentár sa pokúsime čo najskôr reagovať.

Máte otázku?

Kontaktujte nás ohľadne produktu.


 

* Všetky položky formulára sú povinné

Ďakujeme za záujem.

Na Vašu otázku alebo komentár sa pokúsime čo najskôr reagovať.

Podobné produkty

Navštívené produkty